pozdrawiam
Szachi87 napisał(a):Perez85 mogę Cie prosić o edycje tego co wkleiłeś? ściąganie tunelu środkowegowyjmowanie regulacji wysokości oświetlenia
odłączanie czegokolwiek od strony silnika
w jakim celu ? ściąga się mieszek z osłoną > a potem osłonę radia/popielniczki.. tunel zostaje jak był, nic pod maską nie ruszamy
Perez85 napisał(a): chodzi mi o to że gałki regulujące "ciepło-zimno", moc nadmuchu i kierunek nadmuchu są przykręcone od strony silnika a nie od strony wnętrza !! nie w silniku tutaj źle mnie zrozumiałeś !!
Szachi87 napisał(a):Perez85 napisał(a): chodzi mi o to że gałki regulujące "ciepło-zimno", moc nadmuchu i kierunek nadmuchu są przykręcone od strony silnika a nie od strony wnętrza !! nie w silniku tutaj źle mnie zrozumiałeś !!
wiem ze chodziło Ci od strony silnika ale co Ty tam pod maską grzebałeś..? przewodów ciśnieniowych nie odłącza się wcale, z żadnej strony bo nie ma takiej potrzeby (są długie i można obkręcić deskę o 180 stopni) jedyny problem to linka od ogrzewania (podłączona do regulacji ciepło/zimno) ale da się ją unieszkodliwić od strony silnika?
moc nadmuchu i kierunek nadmuchu są przykręcone od strony silnika a nie od strony wnętrza !! nie w silniku tutaj źle mnie zrozumiałeś !!
Szachi87 napisał(a):superdorzuć jeszcze fotkę tego podświetlenia jaki efekt uzyskałeś
tomekl napisał(a):Dla tych co planują rozbieranie deski przedstawiam prosty sposób na odłączenie linki od regulacji ogrzewania. Na pewno sprawdza się w Igen.
Szachi87 napisał(a):poziom paliwa i temperaturę silnika nie podświetlają R5 ! pokrętła od nawiewu podświetla R5.. czyli napisałeś odwrotnie.. edytuj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość