WhiteSmurff napisał(a):u mnie folder ze zdjeciami ze zlotu zajmuje 950mb na dysku - kompletuje wszystko co wrzucacie ;D
b@rtek napisał(a):Oj czepiacie sie. Poprostu wiatr za mocno wial i pan musial sie trzymac lawki. Ubranie mu zwialo bo sie zapomnial zapiac.
To teraz kolej na moje fotki![]()
http://picasaweb.google.com/adortso11/O ... wka200902#" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
b@rtek napisał(a):Noname spoko. Ja tego tez nie pamietam. Chyba mocno musialem byc zmeczony.
Fotki rudego kolesia z sasiedzkiego domku wolalem nie zamieszczac... nigdy nie wiadomo kto to byl. Pracujac w mediach, nauczony doswiadczeniem, nie publikuje fotek bez zgody autorow badz osob na nich umieszczonych. Moge ewentualnie osobno dorzucic jego fote z pixlem na oczach. Fotek Willa z ostaniej nocy tez nie zamiescilem... bo co za duzo to...... Will... zostanie to miedzy nami misiu
. Hehehehe
Ja piernicze... takich emocji nie bylo nawet na i po zeszlorocznym zlocie.... jestem mile zaskoczony.
Perez85 napisał(a):hehetylko on zasuwał jak żółw po jakimś "białku"
niezapomniany widok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość