Już jest!!!!! przyszedł w sobotę!!!!;)
Zapowiada się ciekawie

Porównanie ze starym seryjnym wydechem

Jest różnica;)

A to już efekt końcowy. żeby zrobić takie foto musiałem położyć się na dnie kanału

Jest piękny!!!!Aż żal go ładować pod samochód. Taki wydech powinien być montowany na dachu
Brzmi tak samo jak wygląda. Walory słuchowe są nie do opisania, trzeci biegi i 3 tys obrotów i wszystkie oczy na mieście skierowane w jeden punkt. Znikający punkt

Jak znajdę czas to coś nagram, nie mniej z takiego nagrania szału nie będzię bo nagranie nie odda pełnych dźwięków.
W paczce było wszystko, łącznie z uszczelkami i śrubami dzięki czemu od razu po odbiorze paczki powędrowałem do garażu by jak najszybciej to założyć!!. Paczka przyszła wczoraj i przyznam, że spędziłem miłe sobotnie po południe tylko we dwoje . Ja i on, Ja i mój HYUNDAI;)Ja w kanale on w garażu;)
Żarty żartami

byłem przekonany, że cały montaż zajmie mi około 1 do 2 godz max jednakże wyszło 3,5 godz. Przy demontażu starego wydechu nie obyło się bez kątówki. Śruby były tak zapieczone że musiałem je ciąć.
Wydech Ark idealnie pasuje, wszystko jest tak spasowane jak z fabryki. Końcówki wydechu robią mega wrażenie. Te przypalenie na fioletowo-niebiesko jest naprawdę nieziemskie. Końcówki Ark w porównaniu do seryjnych są tak wielkie jak wiadro. Są olbrzymie
Jestem szczęśliwy, zajarany i podniecony. Szczególnie jak przekręcam kluczyk w stacyjce
Komentować i pytać jak są jakieś pytania!!!Chętnie odpowiem
Stary wydech jest na sprzedaż więc jakby co to PM